Inteligentni termostat – Sobni kontroler

Ovaj proizvod nudi jednostavan i inovativan korisnički interfejs sa senzorima osetljivim na dodir koji omogućavaju navigaciju kroz sve funkcije u sobi. Svetla, scene i nijanse, čak i multiroom audio sistem može biti kontrolisan jednim dodirom.

Ovaj inovativni koncept omogućava prekidačima za osvetljenje u sobi da ostanu jednostavni i da kontrolišu samo najvažnije funkcionalnosti. Sve ostale, manje često korišćene funkcije mogu se kontrolisati pomoću ovog uređaja. Zbog toga ga i nazivamo sobnim kontrolerom.

Opšti meni prikazuje glavne funkcije u sobi (svetla, temperaturu, senila, itd.) dok se u podmeniju prikazuju svi pojedinačni elementi, spremni i dostupni da se lako kontrolišu.

Za manje sobe u kojima je integrisan mali broj funkcija, ovaj uređaj takođe nudi pojednostavljenu strukturu menija. Ovde su svi pojedinačni elementi prikazani u jednoj horizontalnoj liniji, dopuštajući brz i intuitivan način kontrole. Jednostavnim multi-touch gestom započeće se scena dobrodošlice ili odlaska.

Zahvaljujući elegantnoj završnoj obradi visokokvalitetnih materijala, ovaj room controller se lako uklapa u svaki enterijer.

Funkcije i gestovi