Kontrolni tasteri

Tehnologija u savremenom domu se razvija brže nego ikad, stvarajući ogromne mogućnosti. Međutim, to može dovesti do komplikovanih sistema. Previše komplikovanih. Želimo da zadržimo stvari jednostavnim, intuitivnim i elegantnim, kako u svom obliku, tako i u obliku njegovih funkcija. Za unapređenje udobnosti modernog doma.

Svi naši proizvodi funkcionišu u skladu sa globalnim i otvorenim standardom za kućnu automatizaciju. Otvorena izvorna struktura koda omogućava stotinama međunarodnih proizvođača da razvijaju kompatibilne proizvode koji funkcionišu u istom sistemu. Ovo nudi veliku fleksibilnost i slobodu izbora iz širokog asortimana proizvoda.

Integrisano LED pozadinsko osvetljenje čini tastere vidljivim u mraku i može se koristiti i za povratne informacije o statusu.

Svi tasteri dolaze u tri različita broja funkcija: 4-3-2

Jedinstvena kombinacija osobina i atraktivan izgled je doveo aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale u inženjerstvu i industrijskom dizajnu. Bakar, bronza i mesing sa razlogom poseduju klasičan izgled. Nadaleko poznati kvalitet i lepota ovih elemenata ih savršeno uklapaju u svaki stil enterijera. Lako održavanje i nezamenjiva lepota jedinstvenih oblika čine staklo jednim od najpopularnijih materijala u svim prostorijama, od hodnika i dnevne sobe do kupatila i kuhinje.

  • Broj funkcija: 4/3/2
  • Multi touch funkcija: 1