DANAPAD V3 – PIN tipkovnica 

Danapad V3 je bežična PIN tipkovnica za otključavanje vrata pomoću PIN-a i pametne brave Danalock. Proizvod Danapad odlikuje minimalistički oblik kućišta. Estetski danski dizajn lako se uklopi u okruženje i bez problema pristaje svakim ulaznim vratima. Reč je o elegantnom i sigurnom rešenju bežičnog otključavanja. Proizvod ima ugrađen napredni algoritam za prenos podataka (AES 256), što povećava sigurnost njegovog korišćenja.

Brojevi na PIN tipkovnici osvetljeni su LED svetlima koja diskretno zasvetle prilikom unošenja šifre.

PIN tipkovnicom Danalock pristup vašem apartmanu će biti brz i jednostavan za sve one kojima ste poverili PIN.

Danapad se putem Bluetooth veze povezuje sa pametnom bravom Danalock. Iz tog razloga Danapad uvek mora biti u Bluetooth dometu povezanosti sa bravom Danalock. Nakon što se na PIN tipkovnici Danapad unese odgovarajući PIN i pritisne znak “otključaj”, pokrene se signal koji zarotira mehanički motorčić ugrađen u bravi Danalock i time otključa vrata. Prednost PIN-a je taj da se u bilo kom trenutku može poništiti i kreirati novi.

Proizvod Danapad zamišljen je za vanjsko korišćenje. Upravo zbog toga je njegovo kućište prilagođeno ekstremnijim vremenskim uslovima. Niske ili visoke temperature, kiša, sneg, magla, čak i so u vazduhu (za krajeve uz more) Danapad-u ne mogu ništa. Budite sigurni.

  • Napajanje: 4 x AAA baterije
  • Komunikacija: Bluetooth 4.2
  • Dužina PIN koda: 4-10 brojeva
  • Memorija: 20 različitih kodova