DANALOCK V3 – Pametna brava  

Brava sa sofisticiranim dizajnom dolazi od danskog proizvođača koji je želeo pojednostaviti pametnu bravu i poboljšati njenu upotrebljivost. Danalock ima tipičan danski elegantan dizajn i savršeno se uklapa u postojeću kvaku i vrata. Danalock V3 kompatibilna je sa vašom postojećom bravom i većinom tipova vrata -–EURO, Scandi, Assa 2000, US. Uz Danalock nadograđujete postojeću bravu iznutra.

Pametna brava Danalock V3 omogućuje otključavanje vrata pomoću pametnog telefona na Android ili iOS operativnom sistemu. Pomoću digitalnog ključa možete pristup dodeliti bilo kome – svakom članu porodice ili gostu kojeg ste ugostili. Prikladna je za svakodnevni dolazak i odlazak ili za jednokratni pristup. Brava čuva prednosti klasičnog otvaranja na ključ, a istovremeno dodaje udobnost mobilnog otključavanja kuće sa aplikacijom na pametnom telefonu (Android, Apple).

Danalock pametna brava je motorna brava koja radi potpuno samostalno i nezavisno. Za njeno funkcionisanje nije potrebno kabelsko napajanje ili Wi-Fi pristup.

Pametna brava za svoje napajanje koristi baterije (4 x CR123A) koje je potrebno menjati približno jedanput godišnje.

Ukoliko vaša brava izgleda drugačije od navedenih, podesivi cilindar u našoj ponudi je kompatibilan s različitim bravama zbog prilagodljivih adaptera. Pogodan je za najčešće korišćene brave sa Euro cilindrom. Danalock cilindar je podesiv po širini i to ga čini kompatibilnim sa različitim širinama vrata.

Brava za prenos podataka koristi Bluetooth Low Energy (4.0.).

  • Automatsko otključavanje
  • Fleksibilan pristup
  • Digitalni ključ
  • Obavest o pristupu